Azərbaycan, Bakı şəhəri, Xəqani küçəsi 43
+994 (12) 493-5697

II Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu

1-2 Noyabr 2018-ci il tarixində Türkiyənin İstanbul şəhərində təşkil edilmiş II Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu çərçivəsində Bülbülün Memorial Muzeyinin əməkdaşı Nigar İsgəndərova muzeyimizi təmsil etmiş, Yeditepe Üniversitesinin Fen - Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr AmhetTaşağıl bəyə Bizim Bülbül-Dünyanın Bülbülü kitabını,Bülbülün sənəti adlı albomu hədiyyə etmişdir. Sempozyumun şəhərlə tanışlıq proqramı çərçivəsində Türk Dünyası Kültür Mahallesi ziyarət edilmiş və burada yerləşən Azərbaycan düşərgəsinə Bülbülün sənəti adlı albom İBB Kültür A.Ş. Panorama 1453 Tarih Müzesi Müdürü Dogan Salihbəyə təqdim olunaraq hədiyyə edilmişdir. Bu gündən etibarən Türk Dünyası Kültür Mahallesi Azərbaycan düşərgəsində Bülbülün mahnıları səsləndiriləcəkdir.

22.11.2018
WHATSAPP ZƏNG ET